perjantai 28. marraskuuta 2014

Poikasen huone.

Me ollaan nyt tultu eteisen, keittiön ja olkkarin kautta meidän makkariin. Vielä olis Poikasen huone ja kylppäri. Ja mepäs käydään tarkistamassa poikasen huone!

Tähän kärkeen heti sellanen tieto, että nämä postauksen kuvat on melko lailla kerätty ihan randomisti kuluvien kuukausien aikana otetuista kuvista. En kerta kaikkiaan oo saanu niin paljon säällistä aikaa että olisin ehtinyt a)siivoamaan sen huoneen ja b)ehtiny ottaa siististä huoneesta kuvia.

Eli kuvapläjäys poikasen huoneesta silvublee :)



Poikasen ensi kosketus "isojen poikien" sänkyyn:


Sänky on todistetusti ainakin 75 vuotta vanha





Poikasen huone on AINA sekaisin; on autorataa, junarataa, Dubloja, parkkitaloja, kirjoja, palapelejä..... En siis selvästikään ole saanut tuon pojan päähän ajatusta siitä että leikit kerätään illalla pois...

Tuo ikkunan vieressä oleva ovi on vaatehuoneen ovi. Siellä on kaikki hengarivaatteet, Poikasen omat vaatteet on tuossa isomummin vanhassa liinavaatekaapissa. Vaatehuoneen oven vieressä on hyllykkö jossa on pikkuautot, palapelit ja kirjat. Siis silloin kun ne ei ole leviteltynä pisin lattioita! Ja kuva on siis vanha, koska Poikanen on tuossa vielä ryömimisiässä...

 
Tämä oli nyt varsin suppea katsanto tuon jälkikasvun huoneesta, koska nyt vaan ei ehtinyt ja jaksanut ottaa edustavampia kuvia. Sanomattakaan siitä ettei aurinkoa - ja näin ollen valoa- ole näkynyt viikkokausiin!!
 
Melko tympeän harmaita nämä marraskuun päivät.

2 kommenttia:

  1. On poikasella mukavan kokoinen huone, missä temmeltää ja leikkiä. Ja ei noita miehiä saa koskaan siivoamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan passelin kokoinenhan tuo :) Ja saa ne lelut lattialla olla, kunhan ei kovasti leviä ympäri asuntoa!

      Poista