perjantai 5. syyskuuta 2014

Syyskuu

No jo on tullut taukoa bloggailussa! Elokuu kruunautui kevyellä kuuden päivän työputkella joten oli hivenen sippi olo aina iltaisin. Ja nyt sitten vaivihkaa on kuukausi muuttunut ja ollaan virallisesti syksyn puolella, voi hurja!!

Ja villasukat J:lle vielä ihan vaiheessa, oikea ranne vähän jarruttaa neulomista kun pitää kättä ravistella. Rannetuki öisin auttaa mutta ei tuo rannekanavan oireyhtymä oikein neulomallakaan parane, mutta minkäs teet kun pojalla varpaita paleltaa.....

Sain sentään yhtenä perjantaina pingoitettua ystäväni Pääkallohuivin joulupakettikuntoon, joten jotain pientä on ehditty/jaksettu tehdä:


Ystäväni on gootti <3 ollaan tunnettu jo 16 vuotiasta lähtien ja mulla oli ennen kesälomaa ihan hirveä ikävä häntä :')


Meillä on jo perinteenä antaa toisillemme aina synttäriksi ja jouluksi jokin omatekemä juttu, mulla on usein ollut näitä neulottuja asusteita ja itse sain heinäkuussa häneltä tosi päheen chikgootti-olkalaukun, pitänee joskus esitellä se blogissa.

Mutta eipä tässä muuta, mukavaa syyskuunalkua kaikille, minä täällä yritän epätoivoisesti a)pitää olkkarin siistina kuvia varten ja b) saada niitä kuvia varten kuvausaikaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti