lauantai 13. syyskuuta 2014

Päheä tiskiainapullo

Koska en MILLÄÄN saa otettua niitä kuvia olkkarista laitan kuvaa meidän uudesta tiskiainepullosta. Idean tähän sain tuolta RAW Design Blogista. Baarissa töissä oleva ystäväni diilasi mulle tyhjän pullon ja kävin Alkosta hakemassa tuon annostelijan.


Eli siis Jack Daniels-viskipullosta tehty tiskiainepullo!! Aikaisemmin mulla oli vessaan tarkoitettu pumppupullo, mutta käsitiskiaine tais olla sille liian tuhtia tavaraa, niin se meni aina tukkoon ja oli muutenkin aika epäkäytännöllinen. Tämä on todettu paljon tyylikkäämmäksi ja käytännöllisemmäksi saati sitten paremman näköisemmäksi kuin se muovinen kaupanhyllyltä repäisty pullo, hyi!!


Mulla kävi vieraita tuossa pari päivää sitten ja ideaa kehiteltiin myös Absinttipulloon päin ;) mikä ettei!
Aikas kivan näköistä tuon Seppo Mallatin valkoisen kattilan ja mustavalkoisen Stefan Lindforsin suunnitteleman keittiöpyyhkeen kanssa!!




Ja jospa saisin ensi viikolla ne kuvat olkkaristakin otettua! Haastetta tuo se että kun oon sen siivonnut ja käännän selkäni niin se on saman tien sekainen taas, sitä se on kun on kaksi miespuolista asumassa. Toisaalta, ei tuo pyykkitelinekkään ole mikään kauhea esteettinen näky....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti