tiistai 16. syyskuuta 2014

Nyt vihdoin! Olohuone!!

Olipas se aika rypistys että sain olohuoneen suht koht siistiksi ja vielä kuvatkin otettua tästä harvinaisesta tapauksesta. Viikko sitten ostamani valkoiset neilikatkin on vielä jotenkin kuosissaan :)

Mutta siis, olkkari keittiöstä päin kuvattuna:


Sisustuksellisesti pidän varsinkin tuosta kuntopyörästä ja käsipainoista :P mutta hitsi kun muualle ei mahdu! Telkkarille on tietty tuollainen massiivinen möhkö alla kuinkas muuten (miehet!) ja Etelävaltioiden lippu ja kitarat koska rockabilly ja Elvis ;)

Tässä olkkaria eteisestä päin katsottuna:


Kiroan vieläkin sen sunnuntain kun sain miehenkin mukaan Rompepäiville ja toinen löysi sieltä tuon sähköpianon mikälie keybord nyt onkaan. Ja tuossa se on koska muuallekaan ei mahdu :/ Huomatkaa myös taloutemme toisen miespuolisen traktori.

Ja tässä se telkkaria vastapäätä oleva sohvaseinä:



Valkoinen kirjahylly ei kauhean hyvin uppoa meidän tummaan kalustukseen mutta onneksi siinä ainakin on ovet!! Seinällä on mun ysiluokalla kuvistunnilla tekemä lyijykynätyö Jaguaari josta olen erityisen ylpeä. Seinällä roikkuu myös tyhmä matkamuistostetsoni ja isän kotipaikan Jukka nimisen suomenhevosen suitset.


Huomatkaa myös hamstraamani pyöreät peltipurkit


Löysin  muuten myös tämmöisen kuvat, eikö olekin söpöä :)


J pääsiäisen tienoilla vetelee viimeisiä päikkäreitään tutti suussa, suloinen pikkukundi!

Sitten tietokonepöytä. On varmaan sanomattakin selvää että aikaisemmin tässä oli sellainen toimistoissa ollut työtaso mutta mies oli siihen kyllästynyt ja halusin erilaisen. Eli tämmöisen möhkön:


Haaveilen siitä kun vain voisin maalata tuon valkoiseksi tai edes päällystää sen valkoisella DC-Fixillä :P Mutta asiansa ajaa, pakko myöntää.

Himoitsemani Industrial-tyyliin sopivat vanhat moponkyltit ja pitsiverho ei kauheen hyvin (vielä) passaa yhteen:



Huonetta jakaa jotenkin tuo lipasto, jonka päälle on ne ylivanhat neilikat joutuneet. Neilikoitten maljakko on kirppislöytö kympillä:


Tiikeri on mun omatekemä :) Ton lipaston vasemmalla puolella on kitara ja tosi vanha Vintagevahvistin (ja telkkaritasolla joku lehtiläjä...):


Sitten on vielä toi korkea askartelukaappi ja Lomonosovin kissaeläinpatsaat. Ovi jossa on Lucki Luken kuva on J:n ja vasemmalla näkyy vähän meidän makkarin ovea:



Vielä viimeinen kuva ikkunalaudalta, meillähän tätä vihreää on!




2 kommenttia:

  1. Siis herranenaika! Olen mä aina tiennyt, että olet kätevä käsistäs, mutta tuo jaguaari!! Aivan mahtava piirros! Kertakaikkisen upea! Kuten pehmokissakin :). Ja sitten, vaikken sua ja miestäsi silleen tunnekaan, jotenkin tuo, että on kitaraa, keyboardia ja muuta vähän niin kuin rokahtavaa, sopii hyvin kaikki yhteen. Kotihan tehdään omannäköiseksi. Erityisesti tykkäsin tuosta tietsikkanurkkauksesta, se on mukavasti jaettu ikään kuin muusta olkkarista. On kuin oma huone. Elikäs kaikin puolin moniin asioihin toimiva olohuone.

    VastaaPoista
  2. Toi Jaguaari on tehty piirtoheittimen avulla, alkuperäinen kuva on noin 4cmx5cm kokoinen. Ja toi Tiikeri siis ei oo pehmo vaan keramiikkaa, savea ;) joskus oon sellastakin päässyt harrastamaan. Itse asiassa toi tietokonepöydän vieressä olevan pikkulipaston päällä oleva Harakkakin on mun tekemä.

    Mä oon yrittäny kuunnella sisustamisessa tuota Miestäkin, ettei mee ihan höpöksi. Molempia pitää voida nauttia kotonaolemisesta.

    VastaaPoista