perjantai 15. elokuuta 2014

Mitähän tästä?







Käytiin tekemässä kesälomamatka Raumalle heinäkuun lopussa. Minun vanhempani asuvat siellä, Rauman lähipitäjässä noin 1900-luvun alussa rakennetussa talossa, jonka pihapiiriin kuuluu sauna/työpaja ja talli/navetta/liiteri kombinaatiot.

Miljöö on aivan ihana ja J tykkäsi siitä että sai olla pihalla ja tulla ja mennä sisään ja ulos. Täällä kaupungilla se on vähän vaikeaa kun jokaista puistokäyntiä varten on suunniteltava sitä lähtöä.

Puutyöpajassa oli sitten tuommoinen - mikä lie - tarjoilualusta. Pyysin sen isältä itselleni, jos kerta hälle ei oo sille käyttöä. Ei ollut ja niinpä salakuljetin sen Miehen tietämättä kotia asti ;) Nyt sitten kovasti pähkäilen että MITÄ sen kanssa tekisin. Se taitaa olla tiikkiä, sen verta painava kuitenkin. Toden näköisesti se pitäisi ensin harjata puhtaaksi ja sen jälkeen hioa ehkä ja taas hatjata puhtaaksi ja sitten käyttää siihen jotain öljyä hoitoaineena. Mietin vain että pitäiskö se laittaa 100 uuniin puoleksi tunniksi niin pöpöt kuolee ja uskaltaisi tarjoilu alustana käyttää.... ehkä :)

2 kommenttia:

  1. Aika kiva "tarjotin". Sopisi varmasti kivasti joskin kynttilähässäkän alustaksi?

    Mun piti tulla jo kauan sitten kommentoimaan, kun kyselit blogissani tuosta palkista, johon saa lisättyä esim. tykkäsin, tms. toimintoja. Olitkin sen jo löytänyt, hyvä juttu. Ja siis anteeksi, ettei multa löytynyt tähän apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vieläkin toi hässäkkä hiomatta, ei meinaa saada aikaa.

      Juuh, onneksi noi tykkäys/luettu-napin ohje löytyi aika selväkielisenä ohjeena googlesta. Vielä kun ehtisin tutustua Bloggerin kuvakoon muuttamiseen... ;)

      Poista