sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tervetuloa keittiöön!!

Keittiö on kodin sydän. Ja pakko myöntää että kun kohtasimme tämän asunnon Etuovi.comissa niin me molemmat ihastuimme tähän keittiöön. Jooo'o  IKEAn keittiö, mutta ei yhtään näytä siltä. Remontti oli tehty vuonna 2009 ja erityisen kiva uusi tuttavuus on induktioliesi. Ihan parhautta kun se on niin nopea!

Ainoa mitä en osaa tehdä niin on noiden kaapienovien puhdistus. En millään löydä puhdistusainetta millä saan rasvaiset sormenjäljet pois. Ehkä pitänee sitten tyytyä etikka/vesi/sitruunanmehu cocktailiin ja pyyhkiä ne sillä....

Mutta pitemmittä puheitta, peremälle vain :)

Tässä yleiskuvaa kun tullaan eteisestä keittiöön:
 
 
Kaapistot vasemmalla ja oikealla eli ylimääräisen tavaran piilottajat:
 
 
 
 
Tuossa näkyy hyvin tuo liesi. Tosin siinä on vain kolme levyä, mutta eipä tässä neljän vuoden aikana sitä neljättä ole kaivannutkaan. Ja se on NOPEA!
 
Keittiöpyyhe on 0.50 sentin löytö Punaisen Ristin Kontista. se on Stefan Lindforsin suunnittelema Verkko-kuosi. Kuosia on käytetty Ego-astiaston lautasissa. Pyyhkeessä jopa lukee "Made in Europe" josta olen hyvin iloinen.
Keittiö on ihana ja toimiva mutta on muutama juttu josta emme pidä. Isoin ja hallitsevin on tuo seinämaalaus. Ensin se oli erikoinen mutta nyt se on vain alkanut ärsyttää. Edellisen omistajan tytär, joka kuulemma on sisustusarkkitehti tms. on sen tuohon maalannut. Se on oikeasti kamala. En tiedä miten olemme sietäneet sitä jo neljättä vuotta, mutta sen on nyt tarkoitus lähteä. Tuommoinen tumma seinämaalaus pimentää ruokailunurkkauksen.
 



 
 
Luonnossa vielä hirveämpi. Myös tuo J:n tuoli joutanee myyntiin.
 
Toinen asia mistä en pidä keittiössä on tuo mikron alue. Jotenkin tosi  plääh.
 

Ai niin! ja keittiön välitilassakin on tuota maalattua kuviota, mutta onneksi se ei sieltä niin paista silmään kun siinä on musta lasi edessä.


Oho, ompa valottunut kuva. Tuo suola-astia on Kierrätyskeskuksesta 0,20 eurolla ostettu. Tykkään siitä kun siinä on tuo kansi ja lusikkakolo.

 
Liettä vastapäätä on työpöytä jossa yleensä teemme voileivät. Siinä on myös hedelmiä ja nuo Clipperin teet jotka ostin vain koska tykkään turkoosista väristä! Ja onhan se makukin hyvä, joskin piparminttu on aika voimakas jos sen pussin unohtaa pitkäksi aikaa kuppiin ;)
 
 


Ja keittiön pöytä. Tein siihen pikatuunauksen peittämällä kuluneen ja kuoppaisen mäntytason valkoisella vahakankaalla.



Tykkään tuosta miltä ruokailunurkkamme näyttää. Viherkasvit ovat upeita ja nuo posliinikukat ovat kaiken lisäksi kukkineen koko kesän. Keskimmäinen tuoksuu ihan hunajalle ja oikeanpuoleinen parfyymille. Vasemmanpuoleinen ei ole vielä kukkinut luonani.

Tässä olisi nyt keittiömme. Valitan huonolaatuisia kuvia ja outoja kuvakulmia. Valokuvaus on oikeasti aika vaikeaa ja näin keltanokalta se ei vielä oikein suju.

Kiitos kun kävitte visiitillä, kohta siirrymme olohuoneeseen! :)





3 kommenttia:

  1. Siis tuliko mun kommentti läpi? En tiiä, laitan uudestaan :) Siis ihana keittiö! Ei tosiaan uskoisi Ikean kalusteiksi. Ja tuo maalaus on liian taiteellinen mun makuuni, eli tuota....... aikas kamala :D

    VastaaPoista
  2. No hitsi unohdin. Piti kysymäni, missä suhteessa teet sen sitruuna/etikka/vesi jutun? Ja lähteekö sillä sormenjäljet helposti, ettei tarvitse nyrkit valkoisena hangata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuli kommentti läpi, mulla vaan on ollu törkeenä töitä.

      Meille tulee vuoden vaihteessa putkiremppa, toi maalaus lähtee viimeistään silloin!!

      Tuosta puhdistutcocktailista sen verran etten oo ehtiny kokoileen :P Ajattelin tehdä sen suhteessa 0,5dl/2dl/2litraa.

      Poista