tiistai 5. syyskuuta 2017

Traveler´s Notebookiin "dashboard" ja välitasku DIY

Elämäni Plannerin ja TN:n kanssa on asettunut uomiinsa. Toinen on kalenteri&päiväkirja, toinen on sitten Treenejä ja muistettavia asioita varten.

TN:n askartelin laminointikoneella väliosan. Dashboard tarkoittaa eräänlaista kansilehteä. Siihen voi äkilliset tärkeät asiat laittaa post-it lapuilla kiinni ennen kuin ne unohtaa ja siirtää sitten myöhemmin omalle paikalleen. Ja toisella puolella on tasku johon saa laitettua kaikki kuvat ja tarrat.

Eli lähdetään siitä että laitetaan laminointikone lämpenemään ja kaivetaan laminointitaskut esiin sekä nätti paperi dashboardiksi:

Leikataan paperi halutun (n. 10cmx20cm) kokoiseksi. Leikkaa myös toisesta laminointikalvosta saman kokoinen pala:


Asettele palat A4 kokoisen laminointitaskun väliin. TÄRKEÄÄ!! Laminointikone on kuuma! HUOM!! laminointikalvo on päällepäin sileä ja kiiltävä, sisäpuoli on karhea ja matta. AIN mattaosat tarttuvat toisiinsa, joten asettele tuo pienempi kalvo tuonne isomman väliin niin että matta-osat koskevat toisiaan:

Ja eikun koneeseen laminoitumaan :)

Itse taitoin kalvon välittömästi koneesta tultuaan, tuosta keskeltä, jotta se asettuu paremmin vihon ympärille:

Sitten leikkasin yläreunasta pois millin pari, jotta sain taskun auki. Eli kiiltävät puolet vastakkain tuonne jää tasku:

Ja koska inhoa tuollaisia syviä taskuja niin trimmasin varoivaisesti sabluunaveitsellä taskua pienemmäksi ja helpommin käytettäväksi.

Dashboard+tasku on nyt valmis pujotettavaksi TN:ään!! Ensikerralla sitten sitä vihko-asiaa ja minun TN:ni sisältö tällä hetkellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti