maanantai 30. toukokuuta 2016

Ikuisuusprojekti 1/3 valmis

No niin. Oonkin ollut viime viikonloppuna reipas. Lauantaina heräsin seitsemältä ja kirmasin ulos pihalle herättämättä miesväkeä. Mylläsin tuota tulevaa kukkamaata autuaana 1,5 tuntia seuranani ylen ystävälliset mäkäräiset. Sainkin aamulla hommaa hyvästi eteenpäin ja vielä illastaki  ennen saunaa ehdin tunnin verran touhuta.

Tämän verran tuli valmiiksi:


Ja hämmästyttävintä on, ettei selkä tullut läheskään niin kipeäksi kuin tiistaina kun käänsin ruohotupsut ylösalaisin. Ehkä lihakset tottuu näin nopeasti, tiistaina olin kyllä aivan jumissa ja kipeä.

Sunnuntaina heräsin vasta puoli kahdeksalta ja yhdeksältä lopetin. Silloin seuranani oli mäkäräisten lisäksi muutama hyttynen. Itse asiassa öttiäisiä oli niin paljon, että tuo viimeinen nurkka piti ihan kiukulla puhdistaa, ihan mustanaan mäkäräisiä, jotka tunki sieraimiin asti.

Mutta nyt se on tehty!



Alue on nyt käyty läpi ja ihan hyvää, hiekkapitoista multaa tuolta löytyi. Ja pihlajanjuuria. Ja 60-luvun lastentraktorin rengas, muovinen leikkilautanen ja posliinikupin siruja.

Seuraavaksi rakennan tuohon ympärille luononkivistä reunuksen. Se onkin se projektin toinen osa. Tätä osaa varten kulutin 1,5 viikkoa selvittäen erään tontin omistajaa (se on kaupungin) ja sitten odotin kaupungin vastaavalta henkilöltä, että saanko kerätä tontilta irtokiviä.

Kannatti nähdä vaiva, nyt mulla on sähköpostissa lupa poimia sieltä irtokivet kukkamaan ympärille.
Koska kivien kerääminenhän ei oikeastaan kuulu jokamiehenoikeuteen.

Laittelen kuvia kunhan saan niitä kiviä tänne rahdattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti