torstai 12. helmikuuta 2015

Laatat veks!

Kävin taas tänään asunnolla samalla kun tuli kaupasta kotia. Jo rappukäytävässä huomasin jonkun ihme johdon pistävän esiin postiluukusta, mikähän ihme.... Ilmeisesti jonkinsortin pölynimiä/alipaineistaja, että remppamiehet saavat suurimman osan pölustä pois.


ja voi luoja mun täytyy sanoa että tää tabletin oma kamera on ihan SURKEA!! Muista kuvista tuli ihan pimeitä, mutta onneksi digipokkari pelasti, se otti tosi selkeet kuvat. Tosin nekin kuvat rakeistui kun otin sijaiskämpässä pokkarista suoraan kuvat tabletilla, jotta saan blogiinkin muistoksi kuvia. Eli nämä:



Valitan, en pysty kääntämään tuota kuvaa. Mutta kuvitelkaa että käännätte kuvaa yhden asteen vastapäivään. Tuo keskellä oleva tumma jutska on reikä seinässä jonka keskellä on viemäriputki. Aika karua.

Entäs sitten tämä:


Se on meidän kylppäri ilman laattoja. Ihan on tiilelle revitty. Vasemmassa nurkassa vielä iskuporakone tai mikä lienee hirvitys. Nyt ei kuulkaa pesulle pääse...

Pitänee muistaa ensi kerralla ottaa mukaan pyöränlampoua tai muuta että saa edes jonkinmoisia kuvia. Aika surkeaa tämä kuvahomma mulla nyt :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti