maanantai 19. tammikuuta 2015

Vanha kylppäri

No niin. Taloyhtiö on siis suuressa viisaudessaan päättänyt että runkoviemärit uusitaan ja edessä on putkiremontti. Asiat ovat edenneet sen verran vinhaan että toisessa rapussa on jo viime keskiviikkona aloitettu piikkaamiset. Voin sanoa ettei ole kauhean miellyttävää herätä heti seitsemän jälkeen aamulla iskuporan ääneen. Tai no, joku pora. Kamala ääni.

Että me sitten otettiin ja muutettiin eilen, sunnuntaina, reiluksi kolmeksi kuukaudeksi sijaisasuntoon. Huh, mikä homma!!

Ja koska nettiliittymä ei seuraa perässä, eikä tähän tablettiin saa digipokkarista siirrettyä kuvia, niin saatte nyt ihailla todella laadukkaita tablettikuvia meidän entisestä kylppäristä. Kylppärihän oli ainoa huone mitä en ole vielä esitellyt ;)




Eikä kuvia saa näköjään edes muokattua mitenkään! Iiiih, tätä tegnologiaa! No, mutta pointti on se että ei tuo voi tuosta ainakaan pahemmaksi muuttua!

Vapuksi pitäisi päästä taas muuttamaan omaan asuntoon, ei millään pahalla vuokra-asuntoa kohtaan, mutta täysin 60-lukuinen keittiö matalilla työtasoilla ei oo oikein mun juttu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti