lauantai 31. tammikuuta 2015

Synttärikortti isälle

On mennyt ihan kiitettävästi aika sijaisasunnon, työpaikan ja vakiasunnon välillä. Vakiasunto ei ole vieläkään täysin valmis vastaanottamaan remppamiehiä. Kävin tänään Poikasen kanssa suojaamassa sinne jääviä lipastoja ja kirjahyllyä. Huomenna on pakko mennä tyhjentämään keittiön kaapeista loput tavarat ja laittaa vaatekaapin ovien ympäri teipit.

Blogi onkin jäänyt vallan hunningolle, ei tätä sijaisasuntoa oikein tee mieli kolmen kuukauden takia sisustaa tai tehdä uusia hankintoja, jotka sitten lisäävät muuttokuormaa vakiasuntoon takaisin.

Joten ainoa mitä voin näyttää on tämä isälleni tekemä syntymäpäiväkortti. En harmikseni päässyt yli 500km päässä pidettyihin 65-v pippaloihin, mutta onhan tässä ollut härdelliäkin.



Ihan vaan aikakauslehdestä napattu kuva, vähän kiekuraa ja parit napit. Eipä tule paljoa nyt askarreltua kun kaikki askartelukamppeet on vakiasunnossa suojattuna!




Huomenna se on sitten jo helmikuu! Vihdoinkin, minusta on tämä tammikuun loppu tuntunut menevän tosi hitaasti eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti