sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Makkarin kohennusta.

Tuossa kun esittelin makkaria niin taisin vähän konahdella sitä räsymattoa. Nooooh, nyt ei oo enää räsymattoa ;) Otin ja ostin JYSKistä vuohentaljan -valitettavasti kiinalaisen- joka mustan värinsä kanssa passaa huoneeseen kuin.... öööö..... vaniljakastike raparperin kanssa ;)

Huoneen ilme muuttui kertaheitolla:

Ennen:
 
Jälkeen:
 

 
Hieman tuo on kokonsa puolesta pieni, mutta näkyypähän hieno lattia paremmin ;) Mulla oli onnea kun löysin täysin mustan. Oikeastaan löysin tuon JA valkoisen, jossa oli mustia läiskiä, mutta valitsin kokomustan. Nyt tarttis vaan löytää miehen puolellekin talja.
 
Samalla reissulla löysin 1,50€:n hintaan kolme marmorista tuikkukuppia. Kyllä, marmorihan on nyt selkeistä selkein Back to the 80-century, joten jokaisella itseään kunnioittavalla sisustusbloggarilla TÄYTYY olla jotain marmorista huushollissaan ;) Ja noihan nyt passaa hyvin meitin makkariin. En ole uskaltanut vielä poltella, odotan että ikkunarempan yhteydessä saisin noi kaihtimet ruutujen  väliin.
 
 
 
 
Odottakaas kun saan jostain vielä kaivettua esiin jotain kuparista!! Eikös se kupari ollutkin toinen Must have-juttu? Eksältä tais jäädä joku kuparinen  kynttilänjalka, käykö se?
 
Ei kun ihan huumorilla. Ei kai musta ikinä tule sellaista "hetkessä" sisustajaa joka vahtaa silmä kovana muiden tekemisiä. Jos noi tuikkukupit olis olleet yhtään kalliimmat niin sinne kirppispöytään olisivat jääneet.
 
Makkari alkais siis olemaan halutun lainen. Vielä ne pöytälamput pitäis saada jostain ja onhan noi verhotkin alkaneet hieman tympiä..... verhojen vaan pitäis olla pimentävät.
 
Hyvää yötä!
 
 
 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti