tiistai 25. heinäkuuta 2017

Hurahdin kalenterimaniaan!!

Pitkään aikaan en ole paperiaskarrellut mitään, mutta heinäkuussa tuli ajankohtaiseksi uuden kalenterin osto. Oulussa on se uusi kirjakauppa, Kirjakulma, josta kävin ostamassa Ajaston Plannerin.

 
 Tykkään hirmuisesti tuosta turkoosista väristä. Koko on n. A5 ja tämä on heinäkuusta-heinäkuuhun kalenteri.
Ensimmäisellä sivulla on tietysti yhteistiedot ja selitys sille mikä on "Planneri". Eli se on päiväkirja, kalenteri ja bullet journal. Kaikki samoissa kansissa.

 
 Tässä on kuukausinäkymä. Tätä käytän lähinnä vain syntymäpäivien merkkaamiseen:

Päivänäkymä on päivä/sivu. Tähän mahtuu, työvuorot ja mahtuu kirjoittamaankin jos haluaa. Kesälomalla tämä toimii hyvin matkapäiväkirjana, mutta näin arkisessa aherruksessa, tuskin tulee hirmuisesti tuohon kirjoiteltua.

Ja kalenterithan pitää sitten tuunata. Siihen käytetään washi-teippiä, skräppikuvia, tarroja, itse piirreltyjä kuvia.... Tekstit kirjoitetaan eri fonteilla ja väritetään erilaisilla korostusväreillä. Itse huomasin alun koristeellisia sivuja tehdessäni, että makuni onkin ehkä aavistuksen minimalistinen. Minulla tuskin tullaan heinäkuun jälkeen näkemään  mitään riemunkirjavia sivuja Plannerissa!

Ja jos joku muukin haluaa hurahtaa niin www.kalenterimania.com kannattaa tutustua. Siellä on esitelty erilaisia kalentereita, tarvikkeita ja tapoja tuunata kalenteria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti