sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Kirjoneulesukat

Joulukuussa innostuin Taimitarhan joulukalenterisukista. Nyt varmaan on oikea aikaesitellä ne sukat ja toisetkin eikö vain ;) onhan nämä ajankohtaiset kun on niin kylmä kevätkin ollut :D


Sukista tuli mieleiset. Nämä olikin oikeastaan elämäni ekat kirjoneulesukat ja ekat  polvisukat. Mielestäni ihan hyvät tuli. Nyt haluaisinkin tehdä uudet mutta tummanharmaa/valkoinen kombolla.

No sitten. Noista polvisukista jäi lankaa. Inhoan jämälankoja, kun niitä on niin hankala mihinkään käyttää, niin että sais ihan kokonaan pois. Mutta ei hätää, otetaan itselle toinen haaste; villasukat KÄRJESTÄ aloittaen! Kärjestä aloittamalla saa varmasti kulutettua ihan kaiken langan. Lanka ei siis voi loppua kesken kärkikavennuksen, vaan vartta jatketaan niin kauan kuin lankaa riittää.

Tässä siis aloituskuvio. Ja kannattaa tähän alkuun käyttää pyöröjä niin ei tarvi pelätä katkaisevansa (bambu)puikkoja


Alkuun kauhistelin kantapäätä ja ohjeet tuntui olevan hepreaa, mutta kun vain seurasi ohjetta niin sujui sekin. Ja tulihan muuten siisti ja napakka kantapää! Ei varmasti ole viimeinen kerta kun teen sukat kärjestä aloittaen.


Tässä valmiit sukat. Vaalea harmaan riitti just ja just noihin kuvioihin ja ihan hyvän pituinen varsi tuli tummemmasta harmaasta. Näitä olen pitänyt myöskin ahkerasti talven aikana



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti