lauantai 19. marraskuuta 2016

Aamupalapiirakka

Minähän muutama viikko sitten kerroin että käyn läpi talteen leikattujen reseptien kasaa. Yksi niistä oli "Aamupalapiirakka". Ja tästä tulikin oitis minun ja Miehen suosikki. Aikaa menee n. 35min pekonin paistosta valmiiseen piirakkaan.

Ja on muuten heleppo juttu. Tähän käytetään valmiita voitaikinalevyjä. Itse laitan IKEAn metallivuokaan kolme levyä, jotka nipistelen toisiinsa kiinni. Pinnalle puoli purkkia creme frainchea, paketti paistettuja pekoneita (leikkasin pekonisiivut saksilla silpuksi) ja neljä munaa. Uuniin 175 astetta 25 minuuttia. Oikeassa ohjeessa pinnalle vielä rucolaa ja paprikasilppua, mutta meillä ei ollut paprikaa ja inhoan rucolaa, joten pieni salaatti siihen kylkeen. Tätä on nyt kahdesti tehty ja meni kyllä niiden suolaisten muffinien edelle niin että heilahti.





Maistuvaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti