perjantai 6. toukokuuta 2016

Kirpputorilöytöjä

Nämä on löytynyt tässä kahden kolmen viikon aikana, mutta keräsin nyt kaikki yhteen kuvaan. Aikamoisia löytöjä on tullut tehtyä, osan ehkä voisi laittaa eteenpäinkin. Mutta vasta kun tässä on päästy kunnolla ihmettelemään ja miettimään sijoituspaikkoja ;)

 
Vanha helmitaulu on löytö Tori.fistä, maksoi 15€. Ei paha minusta, kun esim. Huuto.netissä hintaa on yleensä 28-42€ kunnosta riippuen. Oulun Paljekirppikseltä löytyi messinkinen lautanen 1€, sisustusketjua samalla hinnalla, kirja (jo luettu) ja teesiivilä, joka kaipaa sooda-sitruunaseosta:
 
Tuosta lukkopesänkehyksestä teen itselleni kaulakorun

 
Sitten facebookin ryhmästä noi vanhat ihanat rekisterikilvet, hintaa tuli n. 12€ kappale ja näistä joku joutaa eteenpäin kun ei viitsi kaikkiin huoneisiin kilpiä laittaa vaikka ovatkin ihanan patinoituneita.
 
Löytyi myös ehjä, kannellinen Ilves-purkki, Kierrätyskeskuksesta kukille lautasia ja Huuto.netistä Lucky Lukeja. Ja tuo löytö, Klaus Haapaniemen Paulig-purkki Paljekirppikseltä 4,5€!


                                      Poikaselle löytyi noitta pieniä Geomac osia myöskin


Tässä vielä tuo purkki. Turkoosi maljakko jo aikaisemmin hankittu, laitoin siihen kaatuneesta tuomesta oksan


                    Helmitaulun väliaikaispaikka. Poikanen jo kävikin tutustumassa tuohon.
 
 
 
Tällaista tällä kertaa. Nyt on ihanan kesäsitä jo, eilen Helatorstaina me grillattiin ekan kerran tälle kesää, ai että maistui hyvälle grillimakkara pitkän talven jälkeen! Sitten olisi vielä Elvis-keikkaa tiedossa ja äitien päivää, tapaamisiin ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti