keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Putkijalkapöytä: osa 3, vihdoin valmis!

Eilen se tuli valmiiksi, mun pitkäaikainen haave, putkijalkapöytä! Monta viikkoa tuohon meni jos ottaa putkien tilauksen, lankjujen sahauksen ja muut huomioon.

Tässäpä eilisaamun homma kuvina, sekin oli ihme että ylipäätään MUISTIN työntouhussa ottaa kuvat !

Ensin mietin että kumminpäin laudat laitan. Toinen puoli (se ns. oikea puoli) oli karheampi, joten päällimmäiseksi sitten sileämpi "nurja" puoli.



Onneksi putkijalat oli jo puoliksi koottu, sen sain nopeasti kasaan kuusiokoloavaimella. Mitään ruuveja en ostanut projektia varten, niitä oli jo tarpeeksi paljon jemmassa. Ainoastaan noita alustalevyjä ostin.

Seuraavaksi jalat levyn päälle ja suunnittelemaan poikkitukien paikkaa.




Sitten poraamaan. Ja kahden ruuvin jälkeen voikin sitten tajuta että se porakoneen akku olisi SITTENKIN kannattanut ladata jo edellispäivänä, voi hemmetti!!



Porakoneen akku sain armoa kolme varttia, siinä välissä tyhjensin ja täytin tiskikoneen ja latasin pyykkikoneen valmiiksi kotiintuloa varten.

Sitten taas kädet hioten poraamaan. Ja kaikille tiedoksi; en ole KOSKAAN ENNENtehnyt porakoneen kanssa tuttavuutta. Ja nyt sitten oikein kunnolla.

Mutta valmiiksi tuli ja töihinkin ehdin. Oon NIIIIIN onnellinen! Vihdoinkin tuo on valmis! Pöytälevy tosin on sopivan krouvin oloinen.

Pöydälle pääsi vihdoin tuo vanha puulaatikko, jossa siis on kaukosäädinten paikka.




Oi että, voiko ihmisellä olla leveämpää hymyä!
Miehen eka kommentti : "Mikä toi pöytä on, mistä se o  tullu?" Sitten hämmästeltiin että ihanko aikuisten oikeasti oon ihan ite tehny ton ja sitten seuraavaksi ladattiin kuvaa facebookiin, että kattokaa mitä vaimo on tehnyt :) hassu tuo Mies. Nyt sitten voisi hetken aikaa tuosta nauttia ja alkaa sitten suunnittelemaan seuraavaa projektia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti