perjantai 15. huhtikuuta 2016

Putkijalkapöytä, osa 1

Olen haaveillut putkijalkapöydästä siitä lähtien kun törmäsin netissä tähän kuvaan. Tuosta alkoi yli vuoden haaveilu, toivominen ja unelmointi.

Ja nyt se unelma on vähän lähempänä toteutusta. Sain tilattua Domus Classicalta hommaan tarvittavat metalliputket, t-liitoskappaleet ja päätykappaleet. Viime viikolla sain haettua paketin matkahuollosta kun sain auton käyttööni.


Onneksi kaikki neljä putkea olivat tallessa, molemmat päädyt paketista olivat tuohon tapaan auki....
Sitten hurautin Oululaiseen Pala-Metalliin ja pojat pätkivät putket haluttuun mittaan.

Kotona sitten hioin noita päitä vähän; niihin voi jäädä teräviä "metallitikkuja" jotka voivat raapia lattiaa tai mattoa. Lisäksi piti poistella noita Pala-Metallin poikien puumerkkejä pois.



Sitten lähdin sovittelemaan osia toisiinsa. Nämä t-liittimet ja päätykappaleet ovat siitä ihania, että ne saa kiristettyä ihan kuusiokoloavaimella. Toinen vaihtoehto Domus Classican putkille on ihan Bauhausen putket, mutta niitä on hankalampi pätkiä mittoihin kun sitten pitäisi olla joku joka tekee uudet kierteet tarvittaessa.....




Minun projektini on nyt vähän salakähmäinen; teen tätä ihan ilman että Mieheni tietää tästä mitään, joten kehikon kokoamisen jälkeen putket piti piilottaa. Sain kuitenkin otettua tarvittavat mitat pöytäkantta varten.

Lisää putkijalkapöytä-postauksia tulossa, jahka pääsen rautakauppaan puu-ostoksille!



HOX!!
Postauksen lopussa on nuo pienet laatikot "Luettu" ja  Tykkäsin" ovat nopeammat käyttää kuin kommentointi ja antavat minulle osviittaa mistä tykläätte lukea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti