perjantai 10. huhtikuuta 2015

Löytöjä ja suunnitelmia

Koska kovasti jo polttelee päästä tuonne vakiasuntoon niin sitä poltteluahan ei mikään muu pahenna niin paljon kuin pintarempan suunnittelu. Ensinmäkin keittiö maalataan valkoiseksi ja saadaan se kamala seinämaalaus peittoon. Ja sitten olkkariin vaihdetaan tapetit, en kestä sitä valkoruskeaa ornamenttikuviota, mikä muistuttaa aivan mummolaa. Tässä olisi meidän uudet tapetit ja itse asiassa tuota tiilikuviotapettia on jo ostettu kolme rullaa, hihii!!


Sitten oli Stockan Hullut päivät, mutta minä en niissä käynyt. Sen sijaan kävin Finlaysonin liikkeessä ja ilokseni sain tietää että nuo Finlayson pellavalakanat on osittain poistumassa valikoimista ja nappasin sitten mukaani pellavatuplalakanan 44,50€ eli tuli 50% alella.


Ei yhtään paha hinta. Nyt vaan mietin että pitäiskö mun käydä kotiuttamassa se harmaakin versio sieltä. Ja pari tyynynpäällistäkin vielä tarviin, mutta ne ei poistu vielä ja olivat täydellä hinnalla (25€) siellä.


Hienon Nelosmukin löysin nettikirppikseltä, vähän niinkuin keräilen näitä mustavalkoisia numeromukeja.


Kävin myös Iittala Outletissa ostamassa uuden Klaus Haapaniemen suunniteleman Taika-metalliboksin. Boksi maksoi vain 10€ kakkoslaatuisena. 

Ja tämä Tapio Sarpanevan Festivo kynttilänjalka löytyi kirpoikseltä. Sain miehen ostamaan sen mulle 23 euron hintaa, neljäsolmuisesta, signeeratusta ei ollenkaan paha hinta


Signeerauksestakin yritin ottaa kuvan, mutta melko vaikeaa oli. Pohjassa siis on nimikirjaimet TS ja se osoittaa myös sen, että tämä on ns. vanhaa tuotantoa 60-luvulta. Festivohan on uustuotannossa, mutta uusia ei signeerata.

Oiskohan tässä (taas) uus keräilykohde :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti