Vielä löytyi! Nää on kyllä Etelä-Suomalasia, mutta tuttavan matassa tulivat. Siitä taitaakin olla tyyliin viisi tai kuusi vuotta kun viimeksi sain paistettuja kantarelleja leivän päällä. Ai namskis!
Sen verran tuossa oli että sain pikkusatsit pakkaseenkin, teen joku kerta niistä kanttarellipastaa, slurps!!
Voi että oli hyvvää pitkästä aikaa!!
Mä sain mun työkaverilta kanttarelleja ja suppilovahveroita, nam! Tuoreista tein heti yhden soosin , loput on pakkasessa ja ne nautitaan sitten talven kylminä päivinä :)
VastaaPoistaMulla on vielä tallessa pari vuotta vanhoja kuivattuja suppilovahveroita, niistä pitäis ehdottomasti jaksaa tehä keittoa!
PoistaKyllä sienet on niin hyvää, halpaa ja terveellistä (heh, ilmanvoita) syötävää, että enempi pitäis hyväkseen käyttää :)