maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesäsalaatti

Ei minusta ruokabloggaria tule, mutta koska julkinen päiväkirja niin tämmöistä kesähöttöä on tullut syötyä :) Muutenkin olen ihan hirveästi lisännyt tuota kasvisten määrää ruokavaliossani ja luultavasti saisi vielä enempikin lisätä. Mutta eilen tuli lounaaksi syötyä tämmöistä;
 
 
Eli ihan tavallinen salaatti! Höystettynä leipäjuustolla. Tykkään leipäjuustosta, se antaa salaattiin vähän enempi täyttävyyttä. Ja ihan tavallista vettä. Veden juontiakin pitäisi roimasti lisätä, ihokin tykkäisi enempi. Olen tosi "huono" juomaan vettä.
 
 
Mikäs se on kivempaa kuin juoda se vesi vaaleansinisestä Aino Aallon lasista. Hamstrasin noita laseja kakkoslaatuisena kahdeksan kappaletta. Nyt onkin vuorossa niiden parittomien ja sekalaisten lasien poispistäminen.
 
 
En nyt tiedä enää että onko tuo merensininen, vaaleansininen vai turkoosi, mutta käy ihan hyvin kontrastivärinä meidän hieman mustavalkoiselle keittiölle.
 
Seuraavaksi onkin sitten vuorossa sisustuskuvien ottamista. Se mahtanee tarkoittaa myös jonkin asteista siivoamista ;) Mahtaisiko mielenkiintoisempi olla sellaiset ennen ja jälkeen kuvat, hih! Meillä tuo 2,5-v poika ja hajamielinen mies aiheuttavat jonkin verran sekasotkua ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti